pondelok 29. decembra 2014

Darček pre Ježiš(k)a - pokračovanie príbehu

Možno si spomínate, ako som minule písala o našej príprave na Vianoce. Namiesto veľkých darov pre nás (no, nakoniec sme pod tým stromčekom našli nádhery kopec - asi sa máme fakt veľmi radi!), sme pripravili nejaký ten balíček aj pre iných. Pre tých, ktorí by inak žiadny darček nedostali. A nedostáva sa im ani iných potrebných vecí.

Vďaka františkánom sme si z kostola odniesli lístok so zoznamom potrieb a späť sme priniesli hotový zabalený balíček.

Darčeky pod stromčekom v refektári

Dnes som na stránke u františkánov našla fotografie z pokračovania tejto akcie. Všetky balíčky poputovali k svojim majiteľom. Niektoré do IKV v Žakovciach, iné do rodín v Oščadnici, či do útulku sestier Matky Terezy (Misionárky lásky) v Petržalke. A ďalšie balíčky dostali kamaráti z ulice, ktorých františkáni pozvali na vianočné posedenie v kláštornom refektári. Niektorí z nich sa vyjadrili, že takýto zabalený darček dostali prvý krát v živote. Bola som až dojatá, keď som vo františkánskom kostole počúvala, akej úžasnej akcie sme sa zúčastnili.

64 kamarátov prišlo na hodinu dvanástu
dvadsiatehoštvrtého decembra dvetisícštrnásť :)

Často nevedia a pýtajú sa: máte nás radi?

Prvýkrát v živote som dostal takýto darček!

Auto plné prekvapení pre deti v IKV v Žakovciach.

U sestier Matky Terezy - Misionárky Lásky.

Rodinka z Oščadnice.

Modlím sa za nich, aj za vás všetkých, ktorí navštívite tieto stránky - nech Pán naplní vaše srdcia láskou, radosťou, pokojom... a aby ste vždy vedeli prijímať dary - od ľudí i od Pána s radosťou a vďačným srdcom.

Letitia.

S kamarátmi pri vianočnom stromčeku.

Zdroj: 
Autor fotografií i niektorých sprievodných textov - Bratislavskí františkáni. 
Tieto, aj ďalšie obrázky nájdete na ich facebookovej stránke: https://www.facebook.com/pages/Františkáni-Provincia-Najsvätejšieho-Spasiteľa/140942512654867

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...