sobota 16. februára 2013

Dvadsať

"Národný týždeň manželstva" sa pomaly chýli ku koncu. Možno neušiel vašej pozornosti. A možno áno. My sme nezabudli. I keď - vzhľadom k (predovšetkým) zdravotným okolnostiam sme slávili skôr striedmo. Ale predsa. Nemohli sme ignorovať čas, ktorý je pre nás tiež obdobím pekného okrúhleho výročia.


Veru, už je to doslova pár okrúhlych rôčkov, čo sme sa rozhodli... Stretli sme sa u rodičov, usmievali sa na seba, jedli, pili, ďakovali... Predovšetkým rodičom. Ale aj nebeskému Ockovi a Mamke a mojej babičke (s menom rovnakým, ako Ježiškova babička), ktorá to podľa môjho presvedčenia celé z neba splietla dokopy. ;-)


Som vďačná za tých 20 rokov. Ďakujem za lásku, ktorá, presne podľa slov nášho oddávajúceho, stále rastie. Ďakujem za syna, plod tejto lásky. A za každý deň, ktorý sa môžme navzájom jeden druhému dávať. Ďakujem za všetko.



Kytica od môjho najdrahšieho. :)

Želám vám pokojnú a radostnú nedeľu. Hlavne aby ste mali dosť lásky na rozdávanie pre svojich najdrahších.
Letitia.


PS: Ak sa vám (podobne ako mne) stane, že vo februári nenájdete iný darčekový papier, než vianočný, môžete si poradiť jednoduchým malým trikom. Z kontrastného (alebo aj nie) papiera vystrihnete vhodný symbol, nalepíte na kúsok tvrdého papiera, obstrihnete tak, že okolo ostane kúsok biely a hrubšou (montážnou) lepiacou páskou prelepíte ten najvianočnejší motív na papieri. Štýlové? Alebo z núdze cnosť. :)

Radostný deň vám!

2 komentáre:

  1. Lettti, je úžasné, když píšeš, že vaše láska stále roste. Tak vám přeji další krásná společná léta plné lásky a Božího požehnání. Slávka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Slávka! Aj vám požehnané dni a roky... :)

      Odstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...