piatok 7. decembra 2012

Potešilo

... ma ocenenie, ktoré mi prišlo včera od Ajky (http://nausnice.blogspot.sk).
Vedomie, že môj blog je jedným z piatich, ktoré vybrala je veľmi povzbudzujúce a zároveň zaväzujúce.


Potešil ma tiež jej výber ocenených blogov. Sú to aj moje najobľúbenejšie. Ale keďže teda nechcem ocenenie duplikovať, tak Gabke, Kejt a Zuske posielam len veľkú vďaku za ich blogy, ktoré ma vždy potešia a povzbudia. Kuki som rada spoznala a zaradila som si ju tiež medzi blogy, ktoré občas navštívim.

A ocenenie posielam ďalej týmto blogom:

Daja (duha2-daja) - ma vždy poteší svojou aktivitou a pohodovým, no vždy láskavým pohľadom na život. Navyše teraz začína plniť nový blog, tak želám veľa zdaru a nadšených čitateľov.
Zdislava (Domácí poklady) - jej blog je vždy pohladením duše. Páči sa mi jej svetonázor a ochota podeliť sa o to, čo prežíva.
Mija (Sugar and spice) - ma takisto oslovuje svojimi názormi a pekným rodinným životom. Želám im pokoj a radosť a aby vždy mali kde čerpať lásku pre život.
Sonja (The Haus of Hauslvad) - mi učarovala svojimi obrázkami, ale napr. aj fotografiami z cyklu Všechny barvy, či myšlienkami, ktorými je jej blog pretkaný.
Rebeka (The Joy Dare) - Posledné ocenenie posielam do zahraničia. Nie je tam veľa textu, ale Rebekine fotografie - na každý deň iná téma vďačnosti - vedia povzbudiť, potešiť, naplniť, nasmerovať... Vďaka za ne.
[EN: Rebeka (The Joy Dare) - Recent Award sending abroad. There is a lot of text, but Rebekas photos - every day a different topic of gratitude - they know cheer, encorurage, please, fill, steer ... Thanks for them.]

(Ospravedlňujem sa, ak ho niektoré z vás už dostali. Možno dokonca pred dávnejším časom odomňa? Ale myslím, že tak ako mňa, aj vás poteší a hádam trochu povzbudí vedomím, že má zmysel deliť sa o to, čo prežívame. Azda tým niekomu pomáhame žiť ten jeho život.)

6 komentárov:

  1. Děkuji mockrát za ocenění. Moc si ho vážím. To je hezké, že tě zaujaly "Všechny barvy". Víš, že jsem si zrovna nedávno říkala, že je škoda, že už tu rubriku nefotím. Dofotila jsem celý rok a pak už na to nějak nebyl čas, ale měla bych se k tomu vrátit, bylo to velmi inspirující... Požehnaný zítřejší svátek Naší Paní ti přeji!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Letitia,moc Ti děkuji,začínat s oceněním od Tebe je moc milé.Jen mi je líto že to nevložím hned, nový blog mi dělá problémy a se vším jsem ve skluzu,snad se mi za pomocí dcerky vše podaří vyřešit a pak se radostně rozeběhnu!Krásný druhý a pokojný advent!Daja

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak držím palce, nech sa ti to dobre rozbehne.
      Samozrejme kvôli mne sa nemusíš ponáhľať.
      Radostní a pokojné dni. L.

      Odstrániť
  3. Leti moc ti děkuji za ocenění, moc si ho važím a je mi líto, že uběhlo tolik času a já ho nebyla schopná poslat dál...to se ale brzy změní. Krásný vánoční čas přeji a děkuji za tvé milé komenty!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo, naozaj ma čítanie tvojho blogu vždy povzbudí. A zdržanie vôbec nevadí. Hlavne, aby bol pokoj v duši a v rodine. To ostatné nie je až tak dôležité.
      Radostné Vianoce celej rodinke! Leti.

      Odstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...