pondelok 5. novembra 2012

SWAP 2012 ku sviatku Všetkých svätých

Podobne, ako v minulých rokoch, aj tentoraz Kimberlee so svojou rodinou organizuje medzinárodnú výmenu maľovaných obrázkov pri príležitosti sviatku všetkých svätých.


Ide o to, že každý namaľuje 5 obrázkov (u nás budeme radi, ak dáme dokopy 5 obrázkov za celú rodinu :) ), ktoré potom pošle na spoločnú adresu. Tam sa všetky obrázky zozbierajú a prerozdelia, aby každý dostal zase iné obrázky od iných ľudí.

Obrázky musia mať rozmer 2,5 "x 3,5" (6,35 x 8,89 cm). Jednotlivé kartičky si môžeme vystrihnúť z tvrdšieho papiera väčšieho formátu.

Je možné použiť naozaj ľubovoľnú techniku maľovania i ľubovoľné farby / farbičky / ceruzky / ... Ľubovoľnú výtvarnú techniku. Ak sa chcete zapojiť, nakuknite na stránku ponderedinmyheart.typepad.com a ozvite sa Kimberlee, ktorá vám potom pošle podrobné informácie. (A nebojte sa výzvy poslať obálku aj so známkami, zopár zahraničným účastníkom, ktorí by ťažko zháňali americké známky, radi zaplatia poštovné sami.)

All Saints3 ATC Swap 2012026

Tak čo, pridáte sa?
Alebo si aspoň urobíte výstavku svojich výtvorov v rodine? My sa chystáme maľovať tento víkend. Tak nám prosím držte palce, nech nám to vyjde. :)

Radostné dni vám všetkým želám. 
Letitia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...