streda 12. októbra 2011

Kachličkové podšálky

Keď už som mala taniere namaľované, spomenula som si na obkladačky, ktoré nám ostali z čias renovácie kuchyne. A tak vznikol nápad vyrobiť si originálne podložky pod šálku. Umyla a odmastila som zopár obkladačiek a skúsila si niečo, čo by malo ladiť k šálkam.



 
Skúsila som si aj iný typ bodiek

 
A jednu špeciálnu som namaľovala pre najdrahšieho k meninám. :)

Medzičasom padlo rozhodnutie namaľovať si aj obkladačky do chalúpkovej kuchyne. A nakoniec vysvitlo, že takého "medovníčkové" podložky sa pri našich šálkach vynímajú ešte lepšie.


Aj pod sviečku sa hodia. :)

Zopár podšálok som namaľovala aj pre svoje kamarátky ako darček.



Aby obkladačky nemohli poškriabať stôl, nalepila som odspodu filcové krúžky, čo sa predávajú ako ochranné podložky na stoličku.

2 komentáre:

  1. Leti, ty si nezmar:) No mne sa najviac páčia tie kuchynské obkladačky, už som ich obdivovala aj pri predstavovaní tvojej kuchyne. Máš úžasne pevnú ruku, tie ťahy sú bezchybné. Super! Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem, nezdá sa mi až tak pevná (ruka), preto som sa snažila kresliť rýchlo (v rytme) aby sa nestihla roztriasť. ;)
    A myslím, že aj mne sa najviac páčia tie hnedé (hovorím im medovníčkové) kachličky. Bola to ako sa hovorí: "Z núdze cnosť." Aká som bola najprv nešťastná, keď sme zistili, že chceme tmavé obkladačky - a na tie "nemôžem" maľovať! :D
    Ale netrvalo dlho a kúpila som si bielu kontúrku. 8)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za vaše milé slová. A želám radostný deň!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...